امروز و در سالن توفیق جهانبخت/ (همراه با گزارش تصویری)
از حمید بیاتی پیشکسوت کشتی تجلیل شد
ظهر امروز و همزمان با تمرینات پیشکسوتان در سالن توفیق جهانبخت از حمید بیاتی یکی از قدیمیهای کشتی تهران تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی فدارسیون کشتی، همزمان با تمرینات کشتیگیران آزاد و فرنگیکار پیشکسوت در سالن مرحوم توفیق جهانبخت از حمید بیاتی یکی از قدیمیها و پیشکسوتان کشتی و قهرمان کشتی پیشکسوتان جهان تجلیل شد.
در مراسم تجلیل از این پیشکسوت کشتی محمد ابراهیم سیف پور قهرمان اسبق جهان و المپیک، علی اکبر حیدری دارنده مدال برنز المپیک، پرویز عرب به همراه منصور سرداری از پیشکسوتان کشتی، قدرت پورکریمی مربی سابق تیم ملی جوانان و محمد مشهدی آقایی مدیر روابط عمومی فدراسیون کشتی و احمد عرب حضور داشتند.
بر این اساس پیش از این از محمد عرب ، جمشید بایرام زاده و عشقعلی لامعی با اهدای لوحهای تقدیر مزین به عکس جهانپهلوان تختی تقدیر شده بود.
©2011 . All Rights Reserved