اخبار
شماره : 31613
۱۴:۶ ۱۳۹۱/۸/۷
خطیب: با استعفای خالدی موافقت نکردم

پیشنهاد برای نایب رئیسی کنفدراسیون کشتی آسیا خواسته وی بود

سرپرست فدراسیون کشتی گفت: با استعفای مهدی خالدی از ریاست کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون کشتی موافقت نکردم.
حجت‌اله خطیب در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: مهدی خالدی از پیشکسوتان ارزشمند با تجارب بسیار زیاد در کشتی ایران و جهان است که معتقد بوده و هستم باید از تجارب گرانسنگ وی بهره‌مند شویم.
وی ادامه داد: اختلاف سلیقه در کار اداری امری طبیعی است و ما تمام امور فدراسیون از جمله مسائل بین‌المللی را با خرد جمعی پیش می‌بریم.
خطیب با اشاره به اینکه تمام نامه‌های ارسالی به فیلا با امضای وی ارسال می شود خاطرنشان کرد: مهدی خالدی در چند دیدار با من خواستار پیشنهاد وی بعنوان نایب رئیس کنفدراسیون کشتی آسیا از سوی فدراسیون بود که من نیز اعلام کردم که هیأت رئیسه باید در این مورد تصمیم‌گیری کند و فکر می‌کنم این امر یکی از دلایل اصلی استعفای آقای خالدی باشد ولی بهرصورت معتقدم باید از نیروهای جوان و قهرمانان با یک برنامه ریزی و رایزنی مناسب در عرصه هیئت رئیسه فیلا و کنفدراسیون کشتی آسیا استفاده شود.

©2011 . All Rights Reserved