اخبار
شماره : 31251
۱۱:۴۵ ۱۳۹۱/۷/۱
علیرضا سلیمانی: عده معدودی هر روز بی‌دلیل انتقاد می‌کنند

برنامه شورای سیاست‌گذاری پس از المپیک آغاز شده است

کارمان را با قدرت انجام می دهیم

مسئول شورای سیاستگذاری فدراسیون کشتی گفت: متأسفانه پس از موفقیت بی‌نظیر کشتی در المپیک عده معدودی از پیشکسوتان کشتی هر روز بی‌دلیل انتقاد می‌کنند.

علیرضا سلیمانی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی در رقابت‌های المپیک 2012 میلادی با کسب 6 مدال طلا، نقره و برنز، 50 درصد مدال‌های کاروان ایران و 75 درصد مدال‌های طلا را بدست آورد.

دارنده مدال طلای سنگین وزن جهان ادامه داد: متأسفانه بعد از این موفقیت عده‌ی معدودی تنها برخی انتقادهایی را مطرح می‌کنند و در پس این صحبت‌ها منافع فردی بر منافع ملی ارجحیت دارد.

وی تصریح کرد: ما پیش از المپیک هم اعلام کردیم که برنامه شورای سیاستگذاری پس از المپیک آغاز می‌شود و قبل از این رقابت‌ها برنامه ما ایجاد یک فضای آرام برای پیشبرد برنامه‌های تیم‌های ملی بود. هم اکنون با قدرت بدون آنکه حقوقی از فدراسیون دریافت کنیم تنها برای خدمت به کشتی فعالیت می کنیم و با قدرت کارمان را انجام می دهیم.

دارنده چند مدال رقابت‌های آسیایی خاطرنشان کرد: کشتی برنامه‌های خود را آغاز کرده است و کارها طبق برنامه پیش می‌رود و امیدوارم برخی که هر روز مصاحبه می‌کنند و از همه چیز ایراد می‌گیرند کمی منصف باشند.

 

 

©2011 . All Rights Reserved