اخبار
شماره : 31027
۱۱:۲۸ ۱۳۹۱/۶/۵
حمید سوریان: زلزله زدگان آذربایجان فراموش نشوند

مردم ما را غافلگیر کردند

دارنده مدال طلای کشتی فرنگی المپیک لندن با بیان اینکه بخشی از جوایزش را به مردم زلزله‌زده آذربایجان اهدا کرده است،‌ از مردم خواست تا به حمایت‌هایشان از هموطنان آذری ادامه دهند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، حمید سوریان پس از مراسم تجلیل از قهرمانان المپیک در جمع خبرنگاران گفت: واقعا جای تشکر دارد که مسئولان بلافاصله پس از پایان المپیک به قول خود عمل کردند و با اهدای جوایز انگیزه ما را افزایش دادند. فکر می‌کنم با این کار خستگی تمام قهرمانان از تن‌شان بیرون آمد و حالا برای آینده امیدوارتر هستند.

سوریان در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه جوایزت را به چه کسی اهدا کردی، بیان کرد: واقعیت این است که جوایزی که شهرداری به من اهدا کرد را به مردم زلزله‌زده آذربایجان تقدیم کردم و امیدوارم مردم نیز همچنان حمایت‌هایشان را از هموطنان آذری ما داشته باشند تا آینده آنها روشن شود.

دارنده پنج مدال طلای کشتی فرنگی در المپیک لندن با اشاره به حمایت‌های مردم از فرنگی‌کاران بیان کرد: پیش از این نیز گفته بودم مردم همیشه ما را غافلگیر می‌کنند. وقتی حمایت‌های آنها را می‌بینم خوشحال و به ادامه کارم در کشتی امیدوار می‌شوم. خیلی خوشحالم که توانستم در لندن مدال بگیرم و دل هموطنانم را شاد کنم.

قهرمان کشتی فرنگی المپیک در خصوص اینکه آیا همچنان در کشتی حضور خواهد داشت، گفت: این مساله هنوزمشخص نیست وباید با بعضی بزرگان که برای آنها احترام زیادی قایل هستم مشورت کنم.

دارنده پنج مدال طلای جهان در خصوص محمد بنا، اظهار داشت: بنا برای من فقط یک مربی نیست و او تجربیات مهمی را در اختیار من قرار داده و به معنای واقعی یک معلم اخلاق است.

 

©2011 . All Rights Reserved