اخبار
شماره : 30840
۱۳:۴۰ ۱۳۹۱/۵/۲۳
وزیر ورزش و جوانان:

کشتی نتیجه خوبی را در المپیک کسب کرد

وزیر ورزش و جوانان گفت: با موفقیت در المپیک عیارمان را به دنیا نشان دادیم

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، محمد عباسی درباره نتایج کسب شده المپیک لندن گفت: ما تقریبا 4 رکورد کسب کردیم، تعداد طلا، حضور در فینال، مدال آوری در رشته‌های دیگر مانند دومیدانی و حضور هموطنانمان در سالن مسابقات رکوردهایی بودند که کسب کردیم. همه ورزشکاران با نیت‌های خوب و عالی برای اقتدار و عظمت ایران در مسابقات حاضر شدند. هیچ ورزشکار یا مربی وجود نداشت که تلاشی برای کسب مدال انجام نداده باشد. برای کسب یک مدال یک گروه تلاش کرده است. نمی‌گوییم همه رشته‌ها کارنامه مساوی دارند اما همه افتخار‌آفرین بودند و این یک موفقیت استثنایی بود.

وزیر ورزش و جوانان در مورد عملکرد کشتی آزاد اظهار داشت: نتایج در المپیک حتی برای خود ورزشکار قابل پیش‌بینی نیست. یزدانی قهرمان روسیه را شکست داد و در مقابل ورزشکار اوکراینی که حتی فکر نمی‌کردیم مدال بگیرد چنین اتفاقی افتاد. البته مسابقات جام جهانی در کشتی تأثیرگذار بود. ورزشکاران ما روس ها و آذری‌ها را در خانه شکست دادند که این رقابت‌ها 2 ماه پیش از المپیک لندن بود. هنگامی که این اتفاق رخ داد این فضا ایجاد شد که آنها جلو هستند. اما شرایط در المپیک متفاوت است. به نظر می‌رسد واقعیت پنهان و پیدایی نه فقط در بین ورزشکاران خودمان که در المپیک وجود دارد و باید تحلیل شود.

عباسی در پاسخ به این سؤال که تغییر و تحولات قبل از المپیک چقدر در نتایج کشتی ایران تأثیرگذار بود، خاطرنشان کرد: من اصلا رابطه معناداری پیدا نکردم و خیلی به این موضوع وارد نمی‌شوم. خادم و شاگردانش نتیجه خوبی گرفتند.

©2011 . All Rights Reserved