اخبار
شماره : 30060
۱۹:۲۳ ۱۳۹۱/۳/۲۷
جلسه آنالیز خادم با المپیکی ها/

تمرین اختصاصی آزادکاران برگزار شد
یک جلسه تمرین پرفشار و با برنامه

آزادکاران که خود را برای شرکت در رقابتهای المپیک آماده می کنند، عصر امروز(شنبه) یک جلسه تمرین کشتی و مرور فن پرفشار و با برنامه  را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، هفت آزادکار المپیکی پیش از شروع این تمرین در جلسه آنالیز با رسول خادم مدیر تیمهای ملی شرکت کردند.

اردونشینان آزادکار از ساعت 16 امروز(شنبه) بیش از 2 ساعت تمرین مرور فن را مانند روزهای قبل با جدیت و البته به صورت اختصاصی انجام دادند.

آزادکاران در این تمرین که زیر نظر رسول خادم و اعضای کادر فنی تیم ملی برگزار شد تمرین با تاکید بر اجرای دقیق فنون و البته در تایمهای مختلف برگزار کردند.مدیر تیمهای ملی و مربیان نیز در این تمرین نکات فنی لازم را به آزادکاران گوشزد کرده و آنها می خواستند تمرینات خود را تحت فشار دنبال کنند.

اردونشینان آزادکار که مرحله جدید اردو خود را از روز 20 خرداد ماه آغاز کرده اند فردا طبق برنامه تمرینات خود را دنبال می کنند.

 

©2011 . All Rights Reserved