خطیب با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد/
تبریک رئیس مجلس به مناسبت قهرمانی تیمهای ملی
دکتر لاریجانی: عملکرد فدراسیون، کادر فنی و کشتیگیران بسیار خوب بود
حجتاله خطیب سرپرست فدراسیون کشتی، عصر دیروز با دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این دیدار صمیمانه که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، رئیس مجلس ضمن تبریک دوباره قهرمانی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی در جامهای جهانی آذربایجان و روسیه عملکرد کشتیگیران در این رقابتها را بسیار خوب دانست و از تلاش مسئولان فدراسیون، کادرفنی و کشتیگیران تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این دیدار حجتاله خطیب سرپرست فدراسیون نیز گزارش کاملی از عملکرد فدراسیون کشتی طی مدت زمان حضور خود در این فدراسیون ارائه داد.
خطیب در ادامه با اشاره به قهرمانی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی در ردههای مختلف سنی در رقابتهای آسیایی و جام جهانی، حمایت ویژه رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را از ورزش اول کشور خواستار شد.
خطیب همچنین گزارشی از وضعیت آمادهسازی و پشتیبانی تیمهای ملی برای حضور در المپیک لندن را به رئیس مجلس ارائه داد.
در ادامه این دیدار دکتر لاریجانی نیز ضمن اعلام حمایت خود از ورزش اول کشور برای تیمهای ملی کشتی در المپیک لندن آرزوی موفقیت کرد.
وی همچنین خبرداد، در روزهای آینده بازدیدی از اردوی تیمهای ملی کشتی خواهد داشت تا از نزدیک در جریان روند آمادهسازی افتخارآفرینان ورزش اول ایران در المپیک قرار گیرد.
©2011 . All Rights Reserved