تمرین 210 دقیقه ای آزادکاران/
مرور فن با تاکید بر اجرای تکنیک های مختلف
تمرین ظهر امروز تیم ملی کشتی آزاد با تاکید بر اجرای تکنیک های مختلف به مدت 210 دقیقه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این تمرین که از ساعت 11 آغاز شد کشتی گیران اوزان 74، 84، 96 و 120 کیلوگرم با هم سرشاخ شدند و حدود 105 دقیقه تمرین را انجام دادند.
با پایان یافتن تمرینات گروه اول در گروه دوم کشتی گیران وزنهای 55، 60، و 66 کیلوگرم تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی تیم ملی آغاز کردند.
در این تمرین کشتی گیران فنون مختلف کشتی از جمله فتیله پیچ، یک خم، دو خم، کلینچ، زیرگیری و بارانداز را در تایمهای مختلف انجام دادند. در این تمرینات رسول خادم مدیر تیمهای ملی و اعضای کادر فنی در حین تمرین نحوه اجرای صحیح فنون با تاکید بر زمان کوتاه تاکید داشتند.کشتی گیران در پایان این کلاس آموزشی نفسگیر و البته دیدنی با دویدن نرم بدنهای خود را سرد کردند.
مرحله جدید تمرینات تیم ملی کشتی آزاد برای شرکت در رقابتهای المپیک از روز دوم خرداد ماه در محل خانه کشتی تهران آغاز شده است و کشتی گیران در این مرحله از تمرینات بیشتر تمرینهای تکنیکی را در برنامه دارند
©2011 . All Rights Reserved