اخبار
شماره : 28768
۱۱:۱۵ ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
با حضور در اردوی روسها/

کورماگمدوف هم بدنبال حضور در المپیک لندن است

بعد از ابراز تمایل سایتی‌اف کشتی گیر کهنه کار روس برای حضور در المپیک لندن، کورماگمدوف دیگر کشتی گیر سرشناس این کشور نیز سودای شرکت در این رقابت‌ها را در سر دارد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در فاصله کمتر از پنج ماه مانده به آغاز رقابت‌های المپیک لندن برخی از کشتی گیران کهنه کار و البته بازنشسته روس در پی حضور دوباره در تیم ملی این کشور هستند.
براساس این گزارش، چندی پیش بوایسار سایتی‌اف به همراه بردارش آدام برای بازگشت به دنیای کشتی پس از مدت‌ها دوری از میادین ابراز تمایل کردند تا حضور اعجوبه روس در وزن 74 کیلوگرم زنگ خطر را برای همه مدعیان این وزن به صدا درآورد.
پس از سایتی‌اف، کورماگمد کورماگمدوف، کشتی گیر 33 ساله وزن 120 کیلوگرم روس‌ها که پس از حدود چهار سال مصدومیت و تاسیس مدرسه کشتی در این کشور از دنیای کشتی دور شده بود با حضور در منطقه پاللار روسیه همراه با سایر کشتی گیران به تمرین می پردازد.
وی که آخرین بار در رقابت‌های اروپایی سال 2007 صاحب مدال طلا شد و در مرحله نیمه نهایی مسابقات جهانی 2006 فردین معصومی را شکست داد، چندین مدال جهانی و اروپایی را در کارنامه دارد اما بهترین مقامش در المپیک به ششمی المپیک آتن باز می گردد.
این کشتی گیر روس که سابقه حضور در لیگ کشتی ایران را دارد اعلام کرده است تمرینات خود را آغاز کرده  تا با آگاهی از میزان آمادگی‌اش خود را به مربیان روس نشان دهد.

©2011 . All Rights Reserved