اخبار
شماره : 28075
۱۱:۲۱ ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
مربی تیم ملی کشتی فرنگی: آمدن خادم یک اتفاق بزرگ برای کشتی است

جامعه ورزش رنگرز را قبول دارند

ایرج اسفندیاری فر گفت: حضور رسول خادم در کشتی یک اتفاق مثبت و بزرگ برای این رشته است.
ایرج اسفندیاری‌فر مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: یکی از کارهای سرپرست فدراسیون که ماندگار خواهد شد آوردن رسول خادم است. خادم مهره بزرگی در کشتی است که می‌تواند منشاء اثرات خیری در کشتی باشد.
وی در ادامه به نایب رئیسی حسن رنگرز اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه کشتی فرنگی آنقدر پیشرفت کرده که یک نفر از این رشته صاحب پست مدیریتی در فدراسیون می‌شود. رنگرز نیروی جوان و پر انگیزه‌ای است که نه تنها در کشتی بلکه در جامعه ورزش مقبولیت دارد. به طور کلی اتحاد جامعه کشتی به نفع این رشته است.
اسفندیاری‌فر در پایان خاطرنشان کرد: تیم ملی کشتی فرنگی ایران با درایت محمد بنا روزهای خوبی را سپری می‌کند و همه امیدواریم در المپیک به نتیجه تاریخی دست یابیم.

 

 

 

 


 

©2011 . All Rights Reserved