اخبار
شماره : 27373
۱۱:۴۶ ۱۳۹۰/۸/۱۸
لیگ برتر کشتی آزاد- جام ولایت/

احتمال حضور سوشیل کومار و نیازبیکوف در ایران

اوپن سات و جمال اوتار سلطانوف به خونه به خونه پیوستند

دو تیم رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد در پی جذب دو کشتی‌گیر هندی و قزاقستانی هستند و تیم خونه به خونه بابل نیز با دو کشتی گیر روس به توافق رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، مسئولان تیم سایپای شمال در پی عقد قرارداد با دولت نیازبیکوف کشتی‌گیر وزن 55 کیلوگرم و نفر سوم رقابت‌های جهانی ترکیه و گزینشی المپیک لندن هستند تا وی را جایگزین لبدوف کنند.


بر این اساس مسئولان تیم پیشگامان آسانسور مازندران نیز در پی عقد قرارداد با سوشیل کومار کشتی‌گیر هندی وزن 66 کیلوگرم و دارنده مدال برنز المپیک پکن هستند.

همچنین بنا به اعلام غلامرضا محمدی سرمربی خونه به خونه بابل مسئولان این تیم با جمال اوتار سلطانوف و اوپن سات کشتی گیران اوزان 55 و 60 کیلوگرم روس، برای حضور در رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد به توافق نهایی رسیند.پیش از این مسئولان تیم شهرداری ملایر با خنچیگاشویلی و گوگشلیدزه دو کشتی‌گیر گرجستانی اوزان 55 و 96 کیلوگرم قرارداد امضاء کرده‌اند.


لیگ برتر کشتی آزاد از دوشنبه 16 آبان ماه آغاز شده است.

©2011 . All Rights Reserved