اخبار
شماره : 25013
۱۰:۲۳ ۱۳۹۰/۱/۲۹
فرهاد اسماعیل‌نژاد: با سه اردو نمی‌توان فرنگی‌کاران را به طور کامل آماده کرد

با 70 تا 80 درصد آمادگی راهی تاشکند می‌شویم

فرهاد اسماعیل‌نژاد گفت: هرچند نمی‌توان با سه اردوی آمادگی فرنگی‌کاران را به طور کامل آماده‌ی حضور در مسابقات قهرمانی آسیا کرد ولی سعی داریم تا حداقل با 70 تا 80 درصد از آمادگی، کشتی‌گیران را راهی تاشکند کنیم.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: واقعیت این است که نمی‌توان در این مدت کوتاه وفقط با سه اردوی آمادگی فرنگی‌کاران را به طور کامل آماده‌ی حضور در مسابقات قهرمانی آسیا کنیم ولی سعی می‌کنیم تا حداقل با 70 تا 80 درصد از آمادگی راهی تاشکند شوند ما در تمرینات صبح دیروز پس از انجام تمرینات هوازی و استقامتی، فرنگی‌کاران را زیر فشار 60 درصد تمرینات با وزنه قرار دادیم تا آمادگی آن‌ها بالاتر رود.
وی ادامه داد: از نتایج اولیه‌ی تست‌ها نیز رضایت داریم و فکر می‌کنم پس از آمدن جواب دقیق این تست‌ها بتوانیم در مورد هریک از فرنگی‌کاران راحت‌تر اظهارنظر کنیم.
اسماعیل‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی مسابقات قهرمانی آسیا، سعی می‌کنیم تا روی قدرت فرنگی‌کاران کار کنیم ضمن آنکه تلاش داریم تا بدن‌های آن‌ها را در مقابل اسید لاکتیک بیشتر مقاوم کنیم.

رقابتهای کشتی قهرمانی بزرگسالان آسیا از روز 29 اردیبهشت ماه در شهر تاشکند ازبکستان آغاز می شود. 

 


 

©2011 . All Rights Reserved