اخبار
شماره : 24574
۱۲:۲۱ ۱۳۸۹/۱۲/۴
رییس هیأت کشتی استان خوزستان:

قهرمانی در بلاروس نتیجه‌ی ثبات مدیریت فدراسیون بود
سازمان تربیت بدنی باید امروز وارد کار شود

عبدالرسول ممتازان پس از قهرمانی تیم کشتی فرنگی ایران در مسابقات جام جهانی بلاروس گفت: اصلی‌ترین عامل کسب این موفقیت بزرگ ثبات مدیریت در تمامی ارکان فدراسیون کشتی بود.
رییس هیأت کشتی استان خوزستان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: کسب عنوان قهرمانی جام جهانی کشتی فرنگی بلاروس، کار بسیار بزرگی بود که برای دومین سال متوالی انجام گرفت. این پیروزی نشان داد که کشتی‌ فرنگی ایران تشنه‌ی کسب عناوین مختلف جهانی است و از هم‌اکنون نیز برای مسابقات قهرمانی جهان در استانبول و المپیک لندن دورخیز بزرگی کرده است.
وی ادامه داد: به هرحال امروزه دیگر برکسی پوشیده نیست که کسب این موفقیت‌ها به خاطر ثبات مدیریت فدراسیون کشتی و تمام ارکان آن است. وقتی که رییس فدراسیون کشتی در یک بازه‌ی زمانی چند ساله می‌تواند تجربیات چندین‌ساله‌ی خود را به کار بگیرد باید انتظار چنین افتخاراتی را نیز از وی داشت.
وی افزود: آمادگی فرنگی‌کاران ما مقابل حریفان خارجی خود نشان داد که محمد بنا فقط در اردوها به فکر بالا بردن توان جسمانی و یا فنی کشتی‌گیران خود نیست و به بعد روحی و روانی آن‌ها نیز توجه ویژه‌ای دارد.
ممتازان با بیان اینکه اگر تا المپیک لندن شرایط تیم ملی کشتی فرنگی به همین منوال پیش برود در سال 2012 افتخارات شگفت‌انگیزی برای کشتی فرنگی ایران حاصل می‌شود تصریح کرد: بدون شک باید این ثبات مدیریت کماکان ادامه داشته باشد تا ما در چند سال آینده به آرزوی دیرینه‌ی خود که همانا کسب مدال‌های مختلف المپیک است برسیم.
رییس هیأت کشتی استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر مربیان و کشتی‌گیران تیم ملی فرنگی زحمات بسیار زیادی را متحمل شده‌اند که به اعتقاد من سازمان تربیت بدنی پس از این مسابقات باید حداقل از نظر مالی تا حدودی آن‌ها را تأمین کنند. سازمان اگر امروز از این تیم تقدیر در خور شأن را انجام داد مطمئن باشد که در المپیک لندن موفقیت‌های بزرگی را کسب می‌کند.

©2011 . All Rights Reserved