اخبار
شماره : 24406
۱۱:۱۲ ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
فرنگی‌کاران صبح و عصر به انجام تمرینات کشتی می‌پردازند

پس از استراحت فردا، کشتی‌گیران تمرینات انفجاری انجام می‌دهند

فرنگی‌کاران حاضر در اردوی آمادگی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در جام جهانی بلاروس در تمرینات امروز خود، صبح و عصر به انجام تمرینات کشتی در خاک و سرپا خواهند پرداخت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این تمرینات در نوبت صبح فرنگی‌کاران تمرینات کشتی در سرپا را انجام می‌دهند و در نوبت عصر هم در خاک تمرینات کشتی را پیگیری می‌کنند.
پس از انجام تمرینات سنگین امروز فرنگی‌کاران در نوبت صبح فردا چهارشنبه به استراحت خواهند کرد و در نوبت عصر روز چهارشنبه 20 بهمن ماه نیز به انجام تمرینات هوازی، دو میدانی و کارهای انفجاری روی تشک می‌پردازند.
طبق گفته‌ی مربیان تیم ملی از روز شنبه‌ی هفته‌ی آینده حجم تمرینات فرنگی‌کاران سبک‌تر می‌شود و نفرات اعزامی به بلاروس با انجام تمرینات اختصاصی خود را برای حضور در جام جهانی آماده می‌کنند.

جام جهانی کشتی فرنگی با حضور ده تیم برتر دنیا روزهای 30 بهمن ماه و اول اسفندماه در شهر مینسک پایتخت بلاروس برگزار می شود.

©2011 . All Rights Reserved