در غیاب برخی از چهرههای سرشناس
اولین جلسهی تمرینی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان انجام شد
عصر روز گذشته (شنبه) اولین جلسهی تمرین تیم ملی کشتی فرنگی در محل خانه کشتی مجموعهی ورزشی آزادی تهران در نبود برخی ملیپوشان اعزامی به بازیهای آسیایی گوانگجو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این تمرین که در ساعت 18 روز گذشته در محل خانهی کشتی مجموعهی ورزشی آزادی تهران برگزار شد از میان 36 فرنگیکار دعوت شده به اردو برخی نفرات اعزامی به بازیهای آسیایی چین حضور نداشتند که البته غیبت این نفرات با اجازهی کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی انجام گرفت.
حبیب اخلاقی فرنگیکار وزن 84 کیلوگرم و دارندهی مدال برنز جهان که در جریان تمرینات شخصی خود در شهرستان اندیمشک دچار مصدومیت شده بود در این اردو جای خود را به داود اخباری داد تا این فرنگیکار شانس خود را برای پوشیدن دوبندهی تیم ملی در نبود اخلاقی امتحان کند.
طبق اعلام مربیان تیم ملی کشتی فرنگی قرار است تا 3 یا 4 روز آینده سایر نفرات اعزامی به بازیهای آسیایی گوانگجو نیز به این اردو ملحق شوند و این احتمال نیز وجود دارد که امید نوروزی نیز که به دلیل رسیدگی به مشکلات تحصیلی خود از مربیان چند روزی را مرخصی گرفته بود از همین اردو به جمع سایر نفرات اضافه شود.
لازم به ذکر است که در جریان اولین جلسهی تمرین روز گذشته فرنگیکاران حاضر در اردو به انجام تمرینات سبک و نرمش و مرور فن پرداختند و قرار است از امروز تمرینات جدی آنها شروع شود.
تیم ملی کشتی فرنگی قرار است در پایان این مرحله از اردوی آمادگی خود با 14 فرنگیکار 9 بهمن ماه عازم مسابقات تدارکاتی جام وهبی امره ترکیه شود.
©2011 . All Rights Reserved