اخبار
شماره : 24033
۱۰:۵۸ ۱۳۸۹/۱۰/۱۲
طالب نعمت پور:

تیم ملی را به لیگ ترجیح می دهم
هدفم کسب سهمیه المپیک لندن است

طالب نعمت پور با بیان اینکه اگر لیگ برتر کشتی فرنگی برگزار شود وی فقط در دور برگشت برای باشگاه مورد نظر خود کشتی خواهد گرفت، گقت: هدف من حضور در اردوهای تیم ملی است و بهمین خاطر تیم ملی را به لیگ ترجیح می دهم.


دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی گوانگجو در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: هنوز با تیم خاصی قرارداد امضاء نکرده ام، ضمن اینکه هنوز وضعیت لیگ فرنگی نیز مشخص نیست.


وی ادامه داد: هدف اصلی من کسب یک مدال خوشرنگ در مسابقات جهانی استانبول و کسب سهمیه المپیک لندن است و به همین خاطر اردوهای تیم ملی و حضور در آن از لیگ برایم مهمتر است.


دارنده مدال طلای آسیا اظهار داشت: از اولین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی که از روز 25 دی ماه آغاز می شود تمرینات جدی خودم را آغاز می کنم، ضمن اینکه از دو هفته قبل تمرینات شخصی ام را آغاز کرده ام.


وی در پایان خاطر نشان کرد: حالا فکر می کنم توانسته ام بعد از بازیهای آسیایی گوانگجو به یکی از مهره های ثابت محمد بنا تبدیل شوم. امیدوارم در مسابقات جهانی استانبول این شایستگی داشته باشم که دوبنده تیم ملی را بر تن کنم و به آرزوی خودم که همانا کسب مدال طلای المپیک است دست پیدا کنم.

©2011 . All Rights Reserved