اخبار
شماره : 23992
۱۱:۱۴ ۱۳۸۹/۱۰/۷
جلسه‌ی محمدزاده با رییس فدراسیون کشتی برگزار شد

46 فرنگی‌کار نوجوان و 8 مربی در اولین اردوی آمادگی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان

خلیل رشید محمدزاده سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان روز گذشته (دوشنبه) با رییس فدراسیون کشتی دیدار کرد تا موافقت فدراسیون را برای دعوت از 46 فرنگی‌کار نوجوان و 8 مربی به اولین اردوی آمادگی تیم ملی را بگیرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در پایان جلسه‌ی روز گذشته‌ی سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان و رییس فدراسیون کشتی مقرر شد تا در اولین اردوی آمادگی این تیم که از روز 16 بهمن ماه سال جاری در باشگاه ورزشی برق تهران برگزار خواهد شد، 46 فرنگی‌کار نوجوان و 8 مربی حضور داشته باشند.
خلیل رشید محمدزاده با تأیید خبر فوق در این رابطه گفت: امیدورام با تلاش‌هایی که خواهیم داشت و حمایت‌های خوبی که فدراسیون کشتی همواره به ما دارد بتوانیم در نهایت در مسابقات قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان به نتایج خوبی برسیم.

©2011 . All Rights Reserved