اخبار
شماره : 23711
۱۶:۴۹ ۱۳۸۹/۹/۸
سجادی خبر داد :

مراسم تقدیر از قهرمانان و جشن ورزشی کاروان قربان تا غدیر به تعویق افتاد  

معاون ورزشی سازمان تربیت بدنی از به تعویق افتادن زمان برگزاری مراسم تقدیر از قهرمانان و جشن ورزشی کاروان قربان تا غدیر اعزامی به شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی گوانگژو خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی و به نقل از  پایگاه خبری ورزش ایران ،سید حمید سجادی با اشاره به تعویق افتادن زمان برگزاری مراسم تقدیر از قهرمانان و جشن ورزشی کاروان قربان تا غدیر اعزامی به شانزدهمین دوره بازی هایی آسیایی گوانگژو،علت این تغییر زمانی را خستگی مفرط ورزشکاران و کادر اجرایی ، تعطیلی مصوب از سوی هیات محترم دولت به دلیل آلودگی هوای تهران و نامساعد بودن شرایط جوی و باقی ماندن تقریبا دو گروه از ورزشکاران اعزامی به بازی های آسیایی اعلام کرد .
وی با منطقی خواندن این تغییر زمانی ، برای برگزاری این مراسم اظهارداشت: زمان جدید مراسم مذکور متعاقبا از طریق روابط عمومی سازمان تربیت بدنی به اطلاع عموم خواهد رسید.
سجادی افزود:سازمان تربیت بدنی از هر نظر آمادگی برگزاری این جشن را دارد و تمامی مقدمات کار هم اکنون آمده است تا با مشخص شدن زمان جدید مراسم جشن قربان تا غدیر از قهرمانان تجلیل کنیم.
وی گفت: تمامی سکه های مورد نظر برای اهدا به قهرمانان از طریق صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان به عنوان متولی برگزاری این مراسم آماده شده است و انشاالله در همان مراسم به افتخار آفرینان ایران اسلامی اهدا خواهد شد.

پیش از این قرار بود این مراسم روز پنجشنبه 11 آذرماه برگزار شود.

©2011 . All Rights Reserved