محمد بنا:
نوروزی و عبدولی معادلات را بهم ریختند
قسمت سوریان نبود
در اوزان باقیمانده هم مدال طلا میگیریم
دارنده مدال نقره جهان گفت: امید نوروزی و سعید عبدولی با کسب مدال طلای بازیهای آسیایی معادلات را بهم ریختند.
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتیگیران ما در روز نخست بازیهای آسیایی دلاورمردانه کشتی گرفتند و حتی حمید سوریان تا دیدار مقابل هاساگاوا ژاپنی کشتیهای خوبی گرفت.
وی ادامه داد: کشتیگیران ما دیدارهای سنگینی را پشت سر گذاشتند و من در مجموع از عملکرد کشتیگیرانم راضی هستم و علیرغم اینکه سوریان نتوانست صاحب مدال شود ولی نوروزی و عبدولی شاهکار کردند.
بنا تصریح کرد: حمید سوریان 5 مدال طلای دنیا را دارد بهرحال در این مسابقات مدال قسمتش نبود و در دیدار حریف ژاپنی نیز در تایم سوم به یکباره نتیجه را واگذار کرد.
وی تأکید کرد: سوریان نتوانست خود را با ساعت گوانگجو تطابق دهد و 48 ساعت نخوابید و این موضوع در شکست حمید تأثیرگذار بود.
بنا اظهار داشت: البته قرعه سختی هم به حمید خورد و پس از دو مسابقه سنگین بدنش خالی کرد در کشتی مقابل حریف ژاپنی در تایم سوم حمید اشتباه نکرد که خواستار نشستن حریف در خاک شد چون بارانداز شگرد وی بود اما در یک لحظه نتوانست تمرکز کند و دستها را در هم قفل کرده و بارانداز را انجام دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به مردم اطمینان میدهم در روزهای آتی هم بتوانیم مدال طلا بگیریم پیش بینی سازمان تربیت بدنی کسب دو مدال طلا بود و عبدولی و نوروزی جزء کسانی نبودند که ما برای آنها مدال طلا کنار گذاشته بودیم، ولی این افراد معادلات ما را بهم ریختند.

©2011 . All Rights Reserved