آزادکاران در راه بازیهای آسیایی
کاپیتان تیم ملی به دنبال کسب افتخاری تازه
فردین معصومی:هیچ توجهی به نام حریفان ندارم
تاریخ تولد: 19/8/1356
استان: گیلان شهرستان: ماسال
سابقه تمرین: 16 سال
اولین باشگاه: شهید شیرازی ماسال
اولین مربی: بهمن طالبسربازی
مربی یا مربیان: کادر فنی تیم ملی
برای کسب نتیجه ای دلچسب و راضی کننده در این بازیها، هیج توجهی به نام و عنوان حریفانم نخواهم داشت.
کشتی گیران توانمند و عنوان داری مانند موتالیموف قزاق و تایمازوف ازبک در بازیهای آسیایی گوانگجو به میدان می روند که این موضوع هیچ تاثیری در روند عملکردم تا رسیدن به عنوان قهرمانی این پیکارها نخواهد داشت.
مدتهاست که برای حضور در بازیهای آسیایی در اردوهای شبانه روزی تیم ملی حضور دارم و حتی پس از بازگشت از رقابتهای جهانی 2010 مسکو هم بدون استراحت، تمریناتم را ادامه دادم.
تنها مساله ای که از آغاز پیکارهای کشتی بازیهای آسیایی در ذهنم خواهد بود، عدم تکرار اشتباهات رقابتهای جهانی است و مطمئن باشید تمامی کشتی ها را از همان دور اول به چشم فینال خواهم دید.
در طول سالیان حضورم در عرصه ملی وزن 120 کیلوگرم، تمامی نقاط ضعف و قوت حریفان آسیایی را می شناسم و بر این موضوع واقفم که دست کم گرفتن حریفان به حذف و ناکامی زود هنگام منتهی می شود.
خوشبختانه در طول اردوهای اخیر آماده سازی به شرایط ایده آل و مطلوبی دست یافتم و امیدوارم بتوانم مدال نقره بازیهای آسیایی 2006 دوحه قطر را در گوانگجو بهبود بخشم و به مدال طلا دست یابم.
برای کسب مدال طلای این دوره از بازیها از هیچ تلاش و کوششی دریع نخواهم کرد و از هم اکنون خود را مهیای رویارویی با آزادکاران سنگین وزن آسیایی کرده ام.
افتخارات:
1- نقره بزرگسالان جهان 2009 هرنینگ
2- برنز بزرگسالان جهان 2006 گوانگجو
3- طلای ارتشهای جهان 2008 اسپیلیت
4- نقره بازیهای آسیایی 2006 دوحه
5- طلای بزرگسالان آسیا 2004 تهران
6- طلای بزرگسالان آسیا 2007 بیشکک
7- طلای بزرگسالان آسیا 2008 جیجو
8- طلای بزرگسالان آسیا 2009 پاتایا
9- قهرمانی در چندین دوره رقابتهای کشتی پهلوانی کشور و دارنده بازوبند پهلوانی
فردین معصومی روز پنجشنبه 4 آذر ماه به مصاف حریفان آسیایی می رود.
©2011 . All Rights Reserved