اخبار
شماره : 23187
۱۱:۵۲ ۱۳۸۹/۷/۱۸
رقابت‌های جام رمضان قدیراف و آدلان وارایف- گروزنی

جایزه 20 هزار دلاری برای قهرمانان روس چهار وزن اول
مارتینتی ناظر ویژه رقابت‌ها

رقابت‌های کشتی جام رمضان قدیراف و آدلان وارایف از دیروز شنبه در شهر گروزنی پایتخت جمهوری چچن روسیه آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، این رقابت‌ها که از دیروز و با حضور رافائل مارتینتی رییس فدراسیون جهانی کشتی در شهر گروزنی جمهوری چچن آغاز شد که در مسابقات چهار وزن اول در وزن 55 کیلوگرم جمال اوتار سلطان‌اف با پیروزی مقابل هموطن خود جمال لاچینوف قهرمان شد در وزن 66 کیلوگرم اکرامان گازیگوف و ماگومد قاضی آباکاروف از روسیه فینالیست شدند در وزن 84 کیلوگرم عبدالسلام قادس‌اف روس با پیروزی مقابل هموطن خود قهرمان شد و در وزن 120 کیلوگرم ابراهیم سعیداف روس با پیروزی مقابل طاها آکگل از ترکیه اول شد.
از حوادث مهم این رقابت‌ها میتوان به پیروزی تیموراز تگی‌یف قزاق که در وزن 120 کیلوگرم و یک وزن بالاتر به میدان آمده بود مقابل بختیار احمداف روس و الکسی شیماروف بلاروس، پیروزی لاچینوف در مرحله نیمه‌نهایی وزن 55 کیلوگرم مقابل نریمان اسرافیلوف و پیروزی قادس اف در وزن 84 کیلوگرم مقابل اوریشف هموطن خود و نورز تمرزاف آذربایجانی اشاره کرد. البته تگی‌یف از مسابقه نیمه‌نهایی مقابل سعیداف انصراف داد.
مسابقات اوزان 60، 74 و 96 کیلوگرم امروز یکشنبه و با حضور چهره‌های سرشناس برگزار می‌شود که حاجی مراد گاتسالوف از معروفترین کشتی‌گیران حاضر در این رقابت‌ها است.
به نفرات اول تا سوم این مسابقات به ترتیب 20، 5 و 2 هزار دلار تعلق می‌گیرد، ضمن اینکه به مربیان نفرات اول هر وزن نیز 2 هزار دلار جایزه اهداء می‌شود.

©2011 . All Rights Reserved