با توافق بنا و نوربخش
4 تا 5 فرنگیکار جوان به اردو تیم ملی دعوت می شوند
در راستای طرح بسترسازی و پرورش استعدادهای جوان در کشتی فرنگی بر اساس توافق سرمربیان تیمهای ملی کشتی فرنگی جوانان و بزرگسالان از این پس در تمامی اردوهای آمادهسازی تیم ملی بزرگسالان 4 تا 5 فرنگیکار از تیم جوانان نیز حضور خواهند داشت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، برای تقویت تیم کشتی فرنگی و در راستای طرح بستر سازی و پرورش استعدادهای جوان در کشتی فرنگی سرمربیان تیمهای ملی جوانان و بزرگسالان در پایان مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی جوانان کشور توافق کردند تا از این پس در تمامی اردوهای آمادهسازی تیم ملی بزرگسالان 4 تا 5 فرنگیکار جوان نیز حضور داشته باشند.
بر همین اساس ناصر نوربخش سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان که خود نیز به عنوان مشاور در تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان نیز حضور دارد برای هریک از اردوهای تیم ملی بزرگسالان تعدادی از جوانان را به محمد بنا معرفی میکند تا سرمربی تیم ملی از این فرنگیکاران جوان دعوت کند تا در اردو با فرنگیکاران بزرگسال تمرینات مشترکی را برپا کنند.
گفتنی است در حال حاضر در اردوی آمادگی تیم ملی کشتی فرنگی تعدادی از فرنگیکاران جوان و حتی نوجوان نیز حضور دارند که عملکرد آنها تا کنون مورد رضایت کادر فنی تیم ملی بزرگسالان بوده است.
©2011 . All Rights Reserved