اخبار
شماره : 22882
۱۲:۶ ۱۳۸۹/۶/۲۱
نادر مشروطه:

مربیان به فکر جایگزینی نفرات جدید در برخی اوزان باشند

نادر مشروطه با بیان اینکه مربیان تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان باید برای بازی‌های آسیایی به فکر جایگزینی نفرات جدید باشند گفت: در بین کسانی که در اردوهای تیم ملی بودند نفراتی هستند که تیم ملی می‌تواند با آن‌ها در بازی‌های آسیایی چین به نتایج بهتری برسد.
مربی سازنده‌ی کشتی فرنگی استان اردبیل در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: در مورد نتایج تیمی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان پیش‌بینی‌ها تا حدودی درست از آب در نیامد هرچند حمید سوریان و امیر علی‌اکبری با رشادت تمام توانستند تیم ملی ایران را صاحب دو مدال با ارزش طلا کنند ولی در سایر اوزان کم شانسی و قرعه‌ی نامناسب در کنار اشتباهات خود کشتی‌گیران باعث شد تا تیم ملی ایران از رسیدن به سکوهای جهانی باز بماند. به شخصه معتقدم که در فرصت باقی‌مانده تا بازی های آسیایی تیم ملی باید بتواند خود را مجددا بازیابی کرده و در صورت امکان در برخی اوزان به فکر جایگزین نفرات فعلی با نفرات جدید باشد.
وی افزود: به هرحال انتقال علی‌اکبری به وزن 120 کیلوگرم برای استفاده از قربانی در وزن 96 کیلوگرم یک ریسک بزرگ است در اینکه قربانی می‌تواند مدال طلای بازی‌های آسیایی را کسب کند هیچ شکی نیست ولی حضور علی‌اکبری در وزن 120 کیلوگرم نیاز به یک ریسک اساسی از  طرف کادر فنی دارد.
نادر مشروطه با بیان اینکه سعید عبدولی، مهدی محمدی، امید نوروزی و محمد قربانی باید در مسکو به نتایج بهتری می‌رسیدند تصریح کرد: عبدولی، محمدی و قربانی حداقل باید جزو 10 نفر اول می‌بودند. امید نوروزی هم باید بهتر از این کشتی می‌گرفت.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در پایان خاطرنشان کرد: تمام داشته‌های کشتی فرنگی بزرگسالان ما همین نفراتی هستند که در اردوهای تیم ملی حضور دارند مربیان باید در این فرصت باقی مانده به فکر بازی‌های آسیایی چین باشند تا ما در این مسابقات به نتیجه‌ی دلخواه برسیم.

 

©2011 . All Rights Reserved